Hírek
Amit eddig is tudtunk

Akkreditált külső laboratóriummal bevizsgáltattuk az általunk használt búzaliszt valamint késztermékeink ellenmintáit. A külső laboratórium vizsgálati eredményei megerősítették: a Fornetti által használt lisztben a DON toxin érték jóval a magyar jogszabályban előírt, megengedhető mérték alatt van, következésképpen termékeink élelmiszerbiztonsági mutatói kitűnőek. A Fornettinél az élelmiszerbiztonság már valóban nem csak cél, hanem eszköz a kiváló minőség, a vásárlók megbízható kiszolgálása érdekében!

A 17/1999. (VI. 16.) EüM rendelet, az élelmiszerek vegyi szennyezettségének megengedhető mértékéről, 4. számú melléklete („Biológiai eredetű szennyező anyagok élelmiszerekben megengedhető mértéke”) a 4.1. (Mikotoxin maximális szintje élelmiszerekben)/ 4.1.3. (Egyéb mikotoxinok) rögzíti a mikotoxinok egészségügyi határértékét:

Külső laboratórium által végzett vizsgálatok módszerei:

Fornetti Kft. által vizsgáltatott termékek eredményei:

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.